SCOTT Shoe Kinabalu Supertr Blå 41

Sko til for grus, sti og offroad

Varenr: 260007
Alt. varenr: 251434141341
SCOTT Shoe Kinabalu Supertr Blå 41 Sko til for grus, sti og offroad
FargeBlå
SCOTT Shoe Kinabalu Supertr Blå 41 Sko til for grus, sti og offroad
Str. sko (EU)
Størrelsesguide
539,-1 799,-Din pris
Veil.1 799,-
-+
12 på hovedlager

Smart valg av sko for sti, grus og offroad- løping. Svært godt grep kombinert med god demping og støtte. Suveren passform.

Kinabalu supertrac er laget for myke underlag og tøffe fjellpartier. Den grovmønstrete yttersålen gir ekstremt godt grep på underlaget.

Vekt: 310 gram
Materiale: Sømløs mesh og EVA/gummi.

Skoen har følgende teknologier:

  • Aero Foam+
  • eRide
  • Insole concept

Aero Foam+:

SCOTT har utviklet ett nytt lett midtsålemateriale med forbedret demping. Aero Foam+ sin sammensetning er mer elastisk enn den originale versjonen av Aero Foam. Dette fører til økt varighet og tilbyr beskyttelse samtidig som den effektive økten bevares. Aero Foam+ vil finnes i de fleste nye toppmodellene både innfor ytelses og treningsmodellene.

eRide:

eRide tilbyr en unik såle som fører til at når hele kroppsvekten ligger midt på foten vil skoen føles veldig stabil. Hvilket vil belønne en rask og effektiv løpestil, noe som lenge har vært etterlengtet hos joggere. Uansett tempo vil eRide samarbeide med kroppen om å fremheve en mer dynamisk løpestil.  Teknologien demper også slagene hælen pådrar seg under en løpetur og gjør dermed hele løpeturen mer effektiv.

Insole concept:

Insole concept tilbyr to forskjellige såler både for menn og kvinner. Kvinnemodellen har en smalere passform foran ved den fremre delen av foten, samtidig er den også tilpasset en tynnere hæl.


Racing modellen er designet for å puste og være lette, mens treningssålen er designet for optimal demping, støtte og komfort. 

 

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Friluft
  • Fritid
  • Løp
Fargetekst Blue/Green
Kjønn Dame
Produktserie Scott
Str. sko (EU) 41
Underlag
  • Grus
  • Terreng